Маминi очi

Не плачте очі,небесами повні.
Наповнені...мов сонячним теплом.
І місяцевим сяйвом що у повні...
Чи днем,чи в ночі...прагне буть добром.

Не плачте очі,-людяності спрага...
Що час від часу,варто дарувать.
В яких кохання. Мрія. Та відвага.
Яких не забувають,-відчувать.

Не плачте очі,-у даремній втраті.
У холоді,-сприяйте теплоті.
Мамині очі,теплі і багаті...
Одні у світі. Рідні в доброті.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии