***

 
що в тебе залишилось? телефонні нотатки та списки,
що обшук не знайде?  нічого, що мало кармічний сенс.
як добре все те,  що здавалось доволі близьким
є тільки моїм - моїм Past Perfect Tense.
як гірко - пігулки, сюрпризи та інші дурні плацебо.
ти виріш тому, хто повісив дощечку «лікар»,
це тільки набір рандомно вибраних літер,
це ніби реклама та штучна твоя потреба.
не треба.
що в тебе лишається?
варіанти порід собаки,
бабусин сервіз , забутий чугунний чайник,
сусіди, які по вівторкам сваряться,
та друзі, що пишуть тобі звичайно
десь після семи.
не ми -
неминучими стали сьогодні.
як добре було б згадати чиєсь обличчя,
були же колись - молоді, красиві, голодні.
а зараз прописані і на півріччя:
одна у обід, дві - як тобі буде треба:
пігулки,любов та інші дурні плацебо.

7/02/18


Рецензии