Латинь у переказ1 д1да Панаса

127.Quia nom;nor leo.

Ибо я называюсь лев.

Тепер давай ділити, що здобулиИ ми в боротьбі, там на майдані, якщО ти, друже, згодний.
Оце мені, бо я там був. Оце, бо я є депутат. Останнє теж мені, бо я народний.


Рецензии