You were beside. Now go away

You were beside. Now go away.
You are a shadow on the wall.
You were my god but did betray.
I do not need you any more.

Hey, listen, do not dare to come.
I'm sick and tired of drinking tears.
You'll never ever get one's love
As well as my forgiving kiss.
06.01.2018 (tr. «Побыл со мной - и уходи»)

Побыл со мной - и уходи.
Ты — тень на каменной стене.
Ты был мой бог и господин,
Но больше ты не нужен мне.

Послушай, ты не приходи.
Устала плакать о тебе.
Ты больше не найдёшь любви.
Ты просто сгинешь в темноте.
06.01.2018


Рецензии