Добрый вечер

00-04
Добрий вечір у кожній, щоб родині,
В нашій вільній, славній Україні.
Мир та спокій, нехай як вечір прийде.
А наша пісня над домівкою най лунає...

00-45
Ми за стіл з Іваном сіли,
"Каркадуху" шейкеріли.
Буде може нова пісня,
Коли рак на горі свисне.
Третій сон переглядає,
Хай насниться донька Ната,
Та кохана його Галя,
Все перину поправляє.

01-07
Дуже мало потрібно людині,
Світла день, тепло у родині.
Добре серце, такі самі вчинки,
Щира посмішка внучки Даринки!

01-30
Добрий вечір у кожній, щоб родині,
В нашій вільній, славній Україні.
Мир та спокій, нехай як вечір прийде.
А наша пісня над  домівкою най лунає...

02-11
Хай завжди, повна хата буде в діда
І гостинного сусіда оминає хай біда.
Хоч роки і  летять, як білі птахи
Ти пройшов численні шляхи.
Твої  учні  ними йдуть...
А безсмертя,  як пам'ять народу,
У думках, та словах твоїх рідних.
І любов до землі і свободи ,
Не забути ії , ти знай!

02-55
Добрий вечір у кожній, щоб родині,
В нашій вільній, славній Україні.
Мир та спокій, нехай як вечір прийде.
А наша пісня над  домівкою най лунає...

03-17
Добрий вечір у кожній, щоб родині,
В нашій вільній, славній Україні.
Мир та спокій, нехай як вечір прийде.
А наша пісня над домівкою най лунає...

http://x-minus.me/track/216281/доброе-утро

07.02.2018 (09:08) для сусіда та вчителя Івана Ворона


Рецензии