6. конец

конец.(6)

конец нашей истории,
плачут наши мечты.
берсерк точит мечи
и я как прежде убит.

я как прежде кубик-
рубик
складываю с чувств,
которые связал в узел

и выбросил в мусор.
(тому що так мусив)

це було за потрібне,
тому я душу подрібнив,
і сам собі я повірив,
що нічого не було,
зробив вигляд, що
не повірив в це чудо...
17.07.2017


Рецензии