Моя бажаная до вiку

Горів мороз,стікав по щокам...
А ти ж,моя ж бо сіроока.
Звернулась поглядом у очі...
Уста всміхалися дівочі.

Несамовито я п'янів...
В тобі розгледіти зумів.
Зумів в тобі щастя пізнати...
Майбутня,сина мого,-мати.

Моя бажаная до віку...
Не буде миті,часу,-ліку.
Закоханий до віку в тебе...
Тріпоче серце. Лине в небо.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии