It is a summer stuffy evening

It's a summer stuffy evening.
I am standing at a window.
There's no wind. There is a star.
It's above me. It's called Love.

And my eyes are shining brightly.
I am waiting for you, darling.
Kiss me gently, hug me tightly,
Make me loved and always happy.

17.11.2014 – tr. (2:47)


Рецензии