Як же так, УкраIно, що сталося?

«Як же так, Україно,
Що сталося…?», -
У розпачі  б’ється
Засмучена Мати!
Чому прийшла
Ця лихая година?
Чим, так тяжко…,
Ти, Земле моя,
Перед Богом,
Себе провинила?

Слава  і  Воля!
Загартованість…, часом!
Ці  безкраї  степи…,
Та могутність Дніпра!
І міцність…, що сталь,
Як  незламне залізо!
Гнучка і палка до життя!
Такою була, колись…,
Україна!
Якій вже, зі мною,
Більше нема…

Боже  Святий,
Не мовчи…!
Що то сталося…?
Біди не чекали,
Прийшла!
Суче плем’я… -
Якісь  «демократи»!!!
Родове  коріння
Почали рубати…!
За що…?
І для кого…???
Моя…,  Україно!!!
Ці ящери взялись
Тебе (як Христа…)  -  розпинати???

Продавні:
Велич,
Духовність…,
Культура!
Слов’янський  мій  Рід…,
Від  початку…
Буття!
Там, в тій Європі…,
Ще бігали «мавпи»,
А Русь в цьому Світі  - 
Була!

Як же так, Україно…,
Що сталося…?
Чому, нащадки …,
Твої молоді…,
Смак вільного степу
І вітру… -  забули?
Ще і на вуха,
Чому то, глухі!
Бо не знають!
А, може, й не чули…,
Про:  Вірність,
Порядність
Та Честь!!!

І  Тебе, мою золоту,
Мов «жебрачку»…,
Як «шльондру»
Убогу...!
Кожну мить…
Продають!
В європейський…,
«Сучасний»
Бордель…

Слов’яно - арійці…,
Трипільці…,
Та скіфи  -   царські!
Стольний Київ… -
Святій,  Православній
Русі…!
То все ми!!!
В тих епохах…!  -
Завжди існували!
І Рід свій, як око своє,
Берегли!

Дай, Боже, твоїм всім -
Надію!
Щоб не згинула Русь
В цій цинічній брехні!
Від злоби і люті… -
Пекельного звіра!
Господи, Боже,
Всіх нас збережи!

Бо у серці людськім
Вже немає любові…,
На Тебе, мій Боже,
Підняв він полки!
Тож вже залунало
По всій Україні:
«Хто не за нього  -
В державі чужі…»!

Дай, Боже, нам мир…,
Та всю правду…  -  народу!
Русь – Україну, Благий,
Захисти!
І щоб повернулись
В безодню…, у пекло,
Усі легіони…,
З ім’ям сатани…

Не за себе молюсь…,
Не за себе благаю!
Вишневу красу…,
Україну спаси!!!
Твій  Спадок… -
Істоти  взяли…, 
Розтоптали!
Дай, Боже,
Нам  сили…,
І душу свою,
Від чортів,
Зберегти!

«Як же так, Україно,
Що сталося…?», -
У розпачі  б’ється
Засмучена Мати!
Чому прийшла
Ця лихая година?
Чим, так тяжко…,
Ти, Земле моя,
Перед Богом,
Себе провинила?
               

05 лютого, 2018 рік


Рецензии