Лютий

Люто лютий лютує
Диким танцем завій,
В хащах ночі чатує,
Як хижак, степовій.

I безсоння не хоче
Йти від мене й на мить,
Проковтнуло всі ночі,
І тривога не спить,

Що далеко блукають
Діти десь по світах,
І зійшлись небокраї
Гіркотой на вустах.

Та й про що говорити,
Як четвертий вже рік
Не вертаються діти
В рідний дім звіддалік?

Як вмирає це місто,
Мов знекрилений птах,
Стигне кленом безлистим
Крик душі на вітрах...

        м. Донецьк, лютий 2017 - лютий 2018

 

   


Рецензии