Дяка долj!

Маленьке хлоп*ятко,немов чорв*ячок
В груди старенького впився.
За шию вхопив.Ротиком "Чмок!"
І сміхом враз закотився.

Дідусю!Послухай!Тебе так люблю!
А сам він такий ще маленький!
Ось-ось підросту.Тоді заберу
До себе.І бабусю стареньку.

Я буду пілотом!Зі своїм літаком!
Маленький ще трішки картавив.
Фантазія в нього з дитячим смаком!
Які можуть буть в нього справи!

Тихесенько дід пригорнувся плечем.
Сльоза потекла по щоці поневолі.
Який же я радий! Сказав гаряче!
Онук в мене є! Дяка долі!

Січень 2018р


Рецензии