Пасха - Pasen

De lucht is doordrenkt van paradijselijke jam.
Er sijpelt van maart naar april,
alom tederheid van de dag der schepping
de blauwe waterverf van Hem …

***

Воздух райским пропитан вареньем,
и сочится из марта в апрель
самым нежным со дня Сотворенья
голубая Его акварель.


Рецензии