Бог дав - може забрати

Як важко буває сказати в житті:
"Бог дав і Він зможе забрати! "
Робив це Господь у Своїй доброті
Давав Він добро у кімнати…

Збагачував щедро здоров’ям тебе,
І діток  твоїх із тобою,
Світилося сонечко ясно з небес,
Тебе огортав він любов’ю.

І серце раділо твоє в доброті,
І наче до неба злітало,
Так легко було тобі на висоті,
Та Бог готував там кресало..

Щоб дух спалахнув у любові святій,
Щоб серце горіло, палало,
Щоб легко сказав ти у дні лиходій:
"Бог дав і що хтів те забрав Він!"

©Віра Українка


Рецензии