Като снежинки ще се изпарим

Допра ли те, като снежинка ще се изпаря -
от желание ти цяла си се нажежила,
но аз на страстите ти ще се покоря...
Легло за двама ни отивам да застилам,

щедро цялата си нежност да ти дам.
Нетърпеливо ще я грабнеш в своите длани,
за себе си не ще оставя нито грам,
а само част от тайните неразгадани.

В прегръдките си ще ме приковеш.
От целувките не мога да поема въздух.
Няма полетът на щастието ни да спре -
към стоновете страстни не оставам глух.

Като две снежинки ще се изпарим
щом обратно към небето с тебе полетим...

05.02.2018 г.
3979 Б.Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии