Вiдгукнусь

Легким вітром доторкнусь
Дощиком, що без хмаринки.
На твій поклик відгукнусь,
Та засяю, мов перлинка.

Ти так довго не шукав
Зустрічі, зі мною, милий.
Де ж ходив, і де блукав?
Чи ти був весь час щасливий?

А сьогодні, як ві сні,
Я спішу на зустріч долі.
І розквітнуть на весні
Почуття, як квіти в полі.


Рецензии