***

Кожного разу приходишь - як вперше.
Тремчу,
закипає кров.

Кожного разу - як вперше-
питаюсь в себе:
чи то є любов?

Ти ж бо не скажешь,
а я - я не знаю.
Плинем по волі небес.

Ти ж бо не знаешь,
а я - я не скажу,
як жити: з любов'ю чи без.


Рецензии