595. Украйночка

         Україночка моя,
         Як кохаю тебе,я!
         Гарне личко чепурне,
         Тебе щастя не мине!

         На тобі,вінок з квіток.
         Та захоплення діток!
         Уста маками палають,
         Поцілунками вітають!

         Коси стрічками укрий.
         Як березка стан гнучкий!
         Ти,краса свого народу,
         Не знайти чарівніш вроду!

         Працьовита та вродлива!
         Щебетушечка кмитлива.
         Красиш ти собой країну,
         Мальовничу Україну!
         


Рецензии