Дивний край

Я чую, як співає дощ
Цю дивну пісню за вікном,
Є чарівне у цьому щось,
І це мені здається сном.
Я уявила водограй
Дуже веселий серед скель,
А ще.. казковий, гарний край
Ще недоторканих земель!
Немов чудовий, добрий світ,
Такий цнотливий і простий!
Він ще не знає горя, бід,
Яких приносить рід людський.
Ще не завалений сміттям,
І буйно квітами цвіте!
І там, з радіючим життям,
Кожна твариночка росте!..
То, де ж ти є, мій дивний край?
Невже в уяві лиш моій?
Чи, може, ти - Господній рай,
Давно існуєш серед мрій...


Рецензии