Рiздвяний

Сніжок тихенько пролітає,
Повеселішало в гаю!
І вітерець знову співає
Різдвяну пісеньку свою!
Затанцювала хуртовина
Танок грайливий, чарівний!
І швидко вбралася хатина
В кожух біленький сніговий.
А в тій хатині милі діти
Радіють дуже, бо на склі
З'явилися морозні квіти,
Химерні кущики малі!
Такі казкові візерунки
Намалював їм морозець!
Та під ялинку подарунки
Знову поклав їм молодець!
Біжать малі колядувати,
Бо справжня радість у селі!
Хутчіш усіх людей вітати
З найкращим святом на Землі!

Вот такая Рождественская фантазия, основана на детских воспоминаниях)))


Рецензии