Оставлю Я тебя Рукият Магомедова

Припев

Тела тела гьудул дица мун тела,
Тела тела духъ ккараб рокьи тела.
Ана ана мун цойгидалъ ана,
Ана ана мун дихъа вахъун ана.

Вай кидал рогьун унел,
Хасалил халатал сардал.
Сири балеб буго гьудул,
Гьанже дир гьаб черхалда.

 Припев

Дун г1адинан ц1оронги хун,
Къват1ив хут1аги вас мун.
Данде кколел г1илал ясазда гъорлъ,
Рукъиятил сипат данде паркъаги.

Припев

Вай дирабги хъван те ц1ц1ар,
Рокьи т1убач1езда гъорлъ.
Мах1мудгиму Муи Къайисгун Лейла,
Къабул гьае гьанже дунги гьоркьое

Припев


Рецензии