Христу пою

Я від серця співаю Христу
За прожиті роки слава Богу!,
За щасливу небесну мету,
За тернисту життєву дорогу.!

Слава Богу за радісний час.
Слава Богу за милість без краю,
Що від зла зберігав Він не раз,
Витирав мої сльози відчаю.

Він не дав мені впасти в борні,
Він зберіг моє серце в надії,
Слава Богу за пройдені дні
Лиш в Христі моє серце радіє.

Вірю, Він до мети доведе!
І тому я в дорозі співаю...
Він від мене відгоне все зле
І введе мене, ВІРЮ, до раю!!!

©Віра Українка


Рецензии