Так не йметься менi

               
                Георгію Арутюняну,присвячуеться.            



                Так не йметься мені.

                Так не йметься мені. Україно моя!
                Барикади в вогні, все життя з тобою я.
                За Рівне! За тебе! Так не йметься мені,
                Ти прийняла мене, я вклоняюсь тобі.

                Українцем я став, така доля моя,
                Майданом живу я, сьогодні-щодня,
                А Батумі лиш згадка про маму, про тата,
                Люба ненько моя, будь здорова, багата.

                Куди, Жоро, біжиш? Там Аншена одна,
                Куди, Жоро, спішиш ти сьогодні зрання?
                Так  в народі називали тебе українці,
                Зупинилося серце о девятій годинці.

                А завтра, країно, знову сонечко встане,
                Тобі він віддався, український майдане.
                За доню свою, За мир, За на всіх!
                Боротись за долю казав він-не гріх.

                Україно моя! Не журися, не плач!
                Аншено! Рідненька! Не одна ти-пробач!
                Майданом живи! Буде все в унісон
                В небесах присягаюсь берегти тобі сон.

               
                28.04.2014р.


Рецензии