Ба! Гонды танчыть пЕр безухов з Рыгы?

А ва в Літві москвіч ны выдно j

Какая разніца, кому несті деньгу сь:
Попу ілі Печёнкіну какомусь.
Но вот уж урналісты тут как тут:
А ну, кажы, шо гэто за знаёмы!

Так-так! Кватірка новынькая в гусь!
Ага, так ты ужэ j бог новыj?
Бо шось на ныпонятным языку зь
Молітвы чыныш онь вжэ.

І тута прыпысалы музіку ш
І кушанье вонючае какоесь.
Чы то бальзам, шо прыхаджане пЮць,
Вкушая, словна прама кровку ж Божу?

Мы лёхко всё жэ прывыкаем, ну, вж
До сектыj, понімаеш лі, тунгусыj.
А тут прыпэрся, віш лі, літвінчук, х!
Бо выгналы зь ёго з родного дому.

Ну, так чы j в нас о гондэ в Мінску бумш
Якыjся, хі, бомжыско ж но вучоны.
А не жэ журналіст, прыкрасныj муж.
Да вот: какоj-та странныj  калакольчык!

Ого! J літературка вон в шкапу с!?
І сын торочыть: да, то он ядроныj
У ма3 уж давно обух бызвух!
Бо вішае оно своі ж іконы.

А на стыні одніj і вон другіj
Божэственные прамо лі стішочкы.
А хто чытае это ва у псів.
Прыслалы жэ з Янова: взнать, шызок лі.

І Бабаджі чому уж 300 рік
Жывэ но ва індіjскіх хде-та горках.
Да-да. Канешна! Навытькы j Саі
Ля нэхрысціj оно сорочка гола.

...вон-вон сма3! Он педафіль ребёнка!


Рецензии