чорнi друзi

Коли вам добре, я вам не потрiбна,
А як погано, так до мене йдете
Як разом ми, то я така вам рiдна,
А як одна, то гiрше мене не знайдете.
Вам серце я своє дарую
На допомогу йду, як треба вам
Та часом, коли з вами я смакую
Для вас я все, що в мене є вiтдам.
Смiливо друзями я називаю вас
А ви смiєтесь з мене за спиною
Але прийде колись той час
I ви побачите, хто був для вас горою


Рецензии