Я йду на Голгофу

Я йду на Голгофу, болять мої ноги,
І стомлене серце у грудях щемить,
Лиш там, біля Спаса забуду тривоги,
Блаженною буде та зустрічі мить.

Я йду на Голгофу, і все повільніше,
І сльози вмивають обличчя моє,
Я вірю, що там біля Спаса залишу,
Усе, що тривожить, що душу гризе.

Він взяв всі скорботи і всі мої болі,
За мене прибитий Він там на хресті,
Без Нього не хочу я кращої долі,
Та з Ним я бажаю до цілі дійти.

Коли твоє серце стомилось в дорозі,
Коли ти знесилений ледве ідеш,
Іди на Голгофу, не бійся погрози,
Любов Іісуса не знає там меж. 

Тебе Він чекає з любов’ю палкою,
Гріхи Він прощає усім, хто прийде,
А серце наповнить небесним спокоєм,
Життя твоє буде з Ісусом святе.

©Віра Українка               


Рецензии