49. Дякуeмо, Божe, за чудову осiнь. Монтаж

Дякуємо, Боже, за чудову осінь!
За її наряди, за її плоди!
Ти нам посилаєш більше, чим ми просим,
Ми не заслужили такої доброти.
            2
Раде око бачить цю всю красоту,
Що нам посилаєш Ти у пору цю!
            3
Ось налиті соком сливи й виноград,
Куди глянеш оком - це осені наряд!
            4
Помахала осінь своїм рукавом,
Полетіло листя жовтим ланцюжком
І прошепотіло щось собі в горі,
А у синім небі летіли журавлі!
            5
Трохи сумно стало, бо осінь - не весна,
Ось вже незабаром знов прийде зима!
            6
Холодом повіє на усі поля,
Та нам серце гріє Божа доброта!
            7
І хоч у природі осінь чи зима,
При любій погоді - у нас в серцях весна!
            8
І за все ми вдячні, що Бог нам посилає!
Хай за все душа моя Бога прославляє!

              Амінь!
                1.10.17.


Рецензии