Кетгим келади

Аламларни ичимга ютиб,
Дардларимни бир зум унутиб.
О; ;ушларининг ;анотин тутиб,
Самоларга кетгим келади.

Бу дунёнинг ташвишларидан,
Ёл;ончининг миш-мишларидан.
Ёмонларнинг ;илмишларидан,
Самоларга кетгим келади.

Кетгим келар ;анотсиз учуб,
Юрсам дейман булутни ;учиб.
Ухлолмайман кетаман чўчиб,
Самоларга кетгим келади.

Кўргим келмас ёл;он рўёни,
Вафо ;илмас фоний дунёни.
Ахтариб мен нурли зиёни,
Самоларга кетгим келади.

Кетгим келар кенгликлар томон,
;а;и;ату тенгликлар томон.
Юрагимни топшириб омон,
Самоларга кетгим келади.

Кетаман мен бир кун фалакка,
Ўхшаб ;олиб кўкда малакка.
Тугун ;илиб буни юракка,
Самоларга кетгим келади.

Ме;р излаб сарсон саргардон,
Бўлибман э; ;анчалар нодон.
Сўнги сўзим сўраб Худодан,
Самоларга кетгим келади.


Рецензии