Не хочеш ти дивитись...

Не хочеш ти дивитись в мої очі,
Не чути голос, ніжність моїх слів,
Хоча кохав, жадав всі дні і ночі,
Над кожним подихом з надією тремтів...

Та цілував вуста, твої перлини,
 В обіймах ніжних пестив милий стан,
В долонях червонішали калини
І пристрасті вкривав нас океан...

До неба долітав солодкий стогін,
У сяйві Місяця летів у вічність крик,
В єдиному пориві сплітав ноги...
Чому тепер цей запал кудись зник?

Чого соромишся, відводиш в бік свій погляд,
Боїшся рук, зімкнув свої вуста,
Тремтиш від холоду, коли зі мною поряд,
Хоча мені кохана і свята...


 П.В.М.         02.02.2018г.


Рецензии