Коли важко

 Коли важко на серці, а поряд нікого,
Щиро вір, не шукай ти потіхи в людей.
Поспіши у молитві сердечній  до Бога
Він потішить та біль відведе від грудей.

Твоє серце стривожене Бог заспокоїть,
Пісню дасть, що на крилах увись понесе,
На землі більш нікого немає такого,
Щоб так  ніжно любив і беріг над усе.

 Будеш плакати, щиро співати, хвалити,
Будеш бачити Бога в своєму житті,
Мрії всі розцвітуть, як весною ті квіти,
Будеш серцем радіти навік у Христі.

©Віра Українка


Рецензии