Вiднинi

Майбутнє ти читаєш по очам...
Усмішці та зап'ястку рук. Віднині.
Гадаючи бажанням по ночам...
В зірках та травах,в вітрові,в зернині.

В польоті птахи,в нотах кобзаря...
Що кобзу мов дружину обіймає.
У світлі дум що в погляді горять...
В сердечних справах,що смутку немає.

Чи радує,тебе,-воно? Чи ні?
Знання твої...для нас не мало значать.
І я любуюсь...знову на весні...
Очима. Що,мене...лишень і бачать.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии