Може би

      Може би...
  Автор:  Росен  Русев

Празнични, чисти души
съкровени и радостни:
Може би ние, може би вие,
може би всички сме тук.
Заедно търсиме нашето щастие,
дълго и вечно, завинаги.
Може би някога, може би днес,
може би ще спрем старото минало,
може би ще потърсим мечти,
нови и чисти, като душите ни.
*
Може би когато ме няма,
друг ще чака зад ъгъла
до гаража прикрит.
Може би ще си много щастлива
и затова, продължи без мене нататък,
ако можеш сама.
Може би..
Може би...


Рецензии