Вернулись ластiвки...

Вернулись ластiвки, - кружляють над подвір'ям.
Весна буяє і наснаги додає.
Птахи принесли із далекої країни
Ласкавий промінь, що нам світло мрій несе.

Пройшла зима їх за далекім небокраєм,
Але вони там не забули рідний край.
Моя душа нуртує і пісні співає,
А сльози на очах - то серця водограй.

Ми теж жили на чужині, та повернулись
В свій рідний, любий край до хати, до садка.
Весні і сонцю я щасливо посміхнулась:
Бадьора духом я - як ластівка легка.


Рецензии