Спасителю

Спасителю, так хочу, щоб в житті
Займав завжди Ти тільки перше місце,
Щоб був зі мною в кожному Ти дні,
Щоб допоміг тримати серце чистим.

А в мене кожен день своя дорога,
Що стомлює подіями своїми.
По ній пройти бажаю лише з Богом,
Життя без Нього - то лише руїни...

А який сенс тоді життя прожить,
Якщо воно без Бога - лише лихо?!
А з Ним я можу ворогів любить
І тих, хто боляче зробив - простити.

Нехай безсило ворог відійде,
Нехай не зможе з Небом розлучити!!!
Господь, наповнюй серце кожен день
Потоком сил, щоби добро чинити!

Я знаю, якщо Ти будеш в житті
Моєму завжди мати перше місце,
То часу не буде для суєти,
Тоді і інше все буде на місці!


Рецензии