Сум-наш друг

Надворі тихо падає сніжок
І ти сидиш в руках із теплим чаєм....
Ти намагаєшся втікти вже від думок
Та вони знов тебе полонять за звичаєм..

І вітер за вікном гойдає
 гілля
І чай холодний вже, думки вже геть не ті
 Ти наче напоїлась вже тим зіллям
 І солодко,і сумно на душі

 І так проходить час, міняє епізоди
 Життя триває, ти біжиш за ним
 Ти просто не впливаєш на погоду
 А сам від неї плачеш спомином сухим..


Рецензии