Любов моя

А любити можна і далеко
Відчувати,що комусь потрібний
Так,робити це на відстані не легко
Та романтизм тут сну подібний...
 
В наш час,на жаль,це рідкість превелика
Коли не зраджують коханим,а чекають
Хвилюються,не допускають лиха
І ці історії мене до сліз вражають...
 
Хоча...чому тут дивуватись?
Епоха вже кохання пролетіла
Та ні,не хочу я здаватись!
І скажу мабуть те,що так хотіла...
 
Скажу одне:не поховай в собі людину!
Кохай так щиро,щоб на все життя одна любов...
Роби все так,щоб потім ще навчить дитину,
І ця любов народжувалась знов!


Рецензии
Душевные стихи,- честные... Удачи!

Впадина Петр   01.02.2018 21:22     Заявить о нарушении