Зi зоряних алей...

Из альбома "О времени и о себе"

«ЗІ  ЗОРЯНИХ  АЛЕЙ...»

...Така тендітна і вразлива,
До болю рідна та вродлива
Зі зоряних алей вселенських
Священна Матінка Земля...

Її блакитні очі – дивні...
Серденько – ніжне та чутливе...
Душа – довірливо відкрита,
Широка й сповнена тепла...

...Нам зберегти її потрібно!!!
Від нашого нерозуміння...
І від амбіцій наших згубних...
Від помилок фатальних, зла...

Щоб сміх дзвінкий дітей щасливих
І сонця ясного проміння
Могла б ще довго дарувати
Нам добра Матінка Земля!!!


Рецензии