Питання - вопрос

А час несе неспинно вдалечінь,
Світів, яких з людей ніхто не знає,
Межа на обріі... Відкриється нічим?...
Чи може пеклом, що в жахах нічних?
А може Спас введе у вічність раю?!

Як добре, що я відповідь вже знаю!

******

А время быстро нас уносит вдаль,
Миров, которые не знают люди,
И что скрывает вечности  вуаль?
Ничто?  а может адскую печаль?
Иль со Христом в раю душа пребудет?!

Как важно знать ответ на это люди!


Рецензии