На поезде среди дубрав

***
На поезде среди дубрав.*
***
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Зелена димка віє над гілками.
Замріяно набульбились бруньки.
Весни співці пускають в простір гами.
Рулади ллють від любощів п"янкі.

А всюди трави, трави, трави, трави...
Мов ізумруди, мов би оксамит!
І первоцвіту ген широкі лави.
Прогнали геть зими сонливий гніт.

Я хочу теж свої приспані крила
Розкрити і рвонути у політ,
Туди, де хмар легесенькі вітрила,
Туди, до зір, де виник білий світ.

И я хочу, свои у снувшие крылья
Розправить и метнуться ввысь
туда , где тучи лёгкие , как перья,
До звёзд, где мы наверно родились
----------------------------------
* дубрава. дібро;ва; дуби;на. Русско-украинский словарь.
 ДУБРАВА — ДУБРАВА, дуброва жен. вообще, чернолесье,
лиственный лес; чистый лесок, как дубняк...
------------------------------------
      01.02.   2018г.
Спасибо Интернету за картинку.
 С уважением Александр Ковалёв.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~             


Рецензии