Не робить Господь помилок

Помилок не робить Господь,
Творець все намітив зараннє,
Коли задирається "плоть"
У Господа є свої плани.

Він знає спинити як нас
За душу піклується ревно,
Йому підкоряється час,
І наші бажання непевні.

В усьому прославиться Бог,
Належить Йому тільки слава,
У наших простих молитвах,
На це має він Своє право!

Не робить Господь помилОк!
Належить Йому тільки слава!
Сім'я наша візьме урок,
Співати Йому дав нам право!
©Віра Українка      


Рецензии