Крок назад

Коли спиняєшся за крок до прірви
Підказка долі – забирайся геть
Летіли плани шкереберть
А з ними все життя розвіялось

Експрес на дно в свинцевій сукні
Замерзли клапани в живому серці
І дихання вже скоро обірветься
Під звук каменепаду стало сумно

Раптово совість вийшла із відпустки
Направила на мозок пістолет
Мораль читала серцю, як поет
Римуючи епітети під музику

Коли спиняєшся за крок до прірви
Той крок вперед не принесе прогрес
А крок назад не деградації процес
Продовж життя, розвій невірні сумніви


Рецензии