Хыялларым белэн

Кайтып килсэм туган якларыма.
Куанырлар бераз туганнарым.
Ходай минем кайтыр юлларыма.
Карлар гына бик йеш салмасын.

Чит якларда якын туганым юк.
Серлэшергэ тагын кемне табыйм.
Менэ шулай гомер тиздэн утэ.
Сойлэшмичэ узем, тузэ алмыйм.

Бар кешенен бардыр туганнары.
Бар кешенен бардыр якыны.
Туган якка кайтып килсэмен мин.
Янып китэ кунел ялкыннары.

Кеше яши хыяллары белэн.
Э мин яшим шушы уйлар белэн.
Гомер укенечкэ бик тиз утте.
Очып китте язгы жиллэр белэн.


Рецензии