Таэмнi агенти любовi

Застилають мій Всесвіт тобою
почуття, що взялися нізвідки...
Я себе відчуваю живою,
мов левиця, що звільнена з клітки.

Я себе відчуваю, мов лава,
що звільнилася з жерла вулкану.
Ти назавжди? Чи задля забави?
Ми – озера? Чи ми – океани?..

Ти усі мої сховані “хочу”,
мов скарби, витягаєш назовні.
Знову стануть гарячими ночі,
що так довго були холодні...

І відвертими стануть розмови,
небезпечними вибрані ролі...
Ми з тобою учасники змови.
Ми – таємні агенти любові.

І стираються межі між нами...
Ми – нестримні стихії природи.
Неможливо спинити цунамі
і любов, що так прагне свободи...


Рецензии