О новости ат псэй-псих

: Знасилвалы индейку!

Нам 90 лет – а в нас 100іт!
Ну-да. Канечно. Шо вытэ тут гнэтэ.
І опа: так, товарішь-дрюг мужык,
Паследуjте ф Пружанскую аптеку.

У нас тут в Пінске так жэ шол мужык...
Ну, ехал на вагзалі бы ф ту рэпку сь!
І вон падсмо3л поліцэjскыj пшык,
Шо как-то да не эдак держіт дефку сь!

А шо нам рыштуваты прамо всіх,
Хто хочэ даты деткам наставленье.
Ты jды каj школы хоть бы з раз постіj.
Ураз у шахту попадэш кромешну.

...от віш, шось хочэ ж кфетка зь,
Хотя зыма давнэнько


Рецензии