Стомилось серце В грудях якось дивно

Стомилось серце… В грудях якось дивно…
У скроні б’ють вчорашні міражі…
Захмарний світ вливається повільно
У, приспані безпам’ятством, думки…

Стомилось серце… Душу кличе Небо…
Гойдає вітер стелю і слова…
Страх вимагає требу, знову требу –
Аби ходило ходара життя…

Стомилось серце… Вимучене тіло
Згинається, зсихається, тремтить…
Єство, чи ти себе колись Любило?!
Люби себе! Земна остання мить…

31.01.2018


Рецензии