Ти знову летиш у небо

Ти знову летиш у небо
Туди,де бути не треба...
Де люди втрачають надію,
Життя,майбутнє і віру...
 
Ти знову піднімеш крила,
Знайшовши вихід в безодню
І кров застигає в жилах
Від думки,що знову самотньо...
 
Але повернувшись в реальність
Ти наче не зможеш тут бути
Бо тут так багато фальші
Про мрію можна забути....
 
Зірвешся і знову злітаєш
Але не піднімеш вже крила...
Реальність всі мрії вбиває
Залишивши в серці лиш брилу.


Рецензии