Тяжка любов

Ходімо дивитись на сніг
Здивуєшся що у серпні?
Та ні,не надворі,в душі заметіль
ось тут,послухай як стукає серце...

Чуєш?Це ритм моїх почуттів...
Воно кричить,що його кохає
Та тільки не чує мій милий тих слів...
Бо він далеко,долю проклинає...

Я заздрю тим,хто бачить його день у день...
Хто має змогу з ним поговорити...
Запам‘ятай:ніхто цих крил не обітне
допоки я на світі можу жити...

Ті люди,що кохали і не раз
Мене повинні добре зрозуміти
Що ангелом одним єдиним є для нас
лиш той,заради кого маєм жити...

Зробивши висновок,і порівнявши всіх
Ти не знайдеш кого кохати зможеш
допоки в серце хтось кидає сніг
хоч і холодний,
та не такий як кожен...


Рецензии