Захiд...

Сонце за обрiй сiдало...
Небо, як кратер вулкана...
Вогнянi стрiли пускало...
Хмари палають, мов лава...
Iншi ж, мов сизого диму
Клуби по небу блукають...
То не пожежа...а захiд...
Лiс не горить...засинаэ...


Рецензии