Чи праведне життя...

Чи праведне життя,
Чи сні мої пророчі?
Не буде вороття,
Спливають дні і ночі.

Спливає даний час
І все, що відбулося
Іще хвилює нас,
Біліє вже волосся,

Упало наче сніг
Лишається до віку,
Кохання ж я зберіг,
Не буде  йому ліку...


 П.В.М.   11.12.2017г.


Рецензии