Нема вже святостi нi в кого...

Нема вже святості ні в кого,
Це не вони, а ми такі,
Шануємо у  храмі Бога,
А по життю гріхи тяжкі...

Замало фарби , відбілити,
Недостач буде молитов,
Щоб душі наші всі зцілити,
Бо ллється ще невинна кров...
 

Писав Тарас і побивався,
Що буде те, що уже є,
Знов на гачок народ попався,
Лупцює сам себе і б'є....


 П.В.М.     7.11.2017г.


Рецензии