***

Мені буває важко, не сперечаюся
але мовчу про це дуже часто
при тобі так гарно посміхаюся
подивись ти в душу ,там одне нещастя

і вірші складати про тебе,не можу відвикнути
навіть я співала пісні про любов до тебе
мені б хотілося назавжди від любові зникнути
і відпустити все що колишні почуття до неба

ти не мій і я вже більше не твоя
я з іншим, але його я не люблю
не знаю скільки буде хотіти моя душа
вимагати взаємну любов твою

мені буває важко, повторюся
плачу гірко в подушку ночами
але тебе не потревожу не хвилюйся
не буду нагадувати що було з нами

я не скажу що я люблю не треба
і не покажу всі почуття що палають
скажу, що відпустила почуття до неба
я скажу краще що більше не кохаю


Рецензии